Want your
own Fotopage?








 
SET CADAR 100% COTTON ENGLISH N MODERN STYLE

By: aishah aris

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  >  >>]    [Archive]
Thursday, 17-Jan-2008 05:28 Email | Share | | Bookmark

 
ANTARA SUMBANGAN GAMBAR DR MY LOYAL CUST

TQ TO SYERAH, KAK TRISYIA, AYU , ACCUN N OTHERS VERI DA MARBELESNYA GAMBO CADAR YANG KALIAN SNAP.... MENYERLAH GITU


syerah_omar"]chah..sorry lmbt ye letak..bz bebeno haa..ekekke

ni beli aritu.. :mrgreen:



[/quote]


[quote="sharrynaz"] salam kak chah..inilah salah satu cadar yang dah dipasang semalammmm...memang cantik dah lenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......heheheh




kenit ni pun sengih2 jaaa kalau tidur atas ni heheheh

mekaceh kak chahh!!![/quote]

MARI beli cadar kak chah bole gOlek2 cam sayerrr...!!!!sampai x mau tidur dlm baby cot sayaa mau tidurrr atas cadar kak chah jugerr baru leh lenaaa






[quote="syariza"]
K. Chah seperti yang dijanjikan ni le gambar cadar yang terbentang indah di atas katilku...
Hubby kata "Cantiknya...ni dah macam bilik pengantin ni"!
Anak2 pun suka tengok bunga2 yang cantik tu.
Mmg puas hati sgt2 beli cadar ni.




[quote]Sarung bantal budak tu sebenarnya sarung bantal peluk...dah takde bantal peluk pandai2 le "convert" jadi sarung bantal anak pulak...hihihi[/quote]
ps: 5078 takde gmbr sbb hadiah kat mak.[/quote]


TESTIMONI LAGI DR CUST CHAH FROM PENANG ..
TQ MAS SEMOGA KITA DAPAT BERURUSAN LAGI


[quote="MAS"]Assalamualaikum chah,
cadar telah selamat di terima pkl 3pm tadi...cantek dan gebus..
Dapat2 terus try kat katil dan ambik gambar terus nk tunjuk kat chah...punyalah excited dan teruja sungguh...he..he...he...
Lain kali bolih order lagi dan jgn lupa anak punya...kalu ada yg lain inform ye...
Tima kasih bnyk2.Saya beli ye...

Regards,
MasAyu[/quote]











[quote="WEV wrote:
salam..wev dah beli 5 cdr dari kak chah..mmg mavelesss la..

sori gamba blur..guna hp murah..
susun bantal pun senget2..kekeke






Quote:
1. reen : reendieanny@yahoo.com~~~ hi reen chah ada send email kat reen check ya..tima kasih


Monday, 14-Jan-2008 08:47 Email | Share | | Bookmark

 
 
QUEEN

COVER COMF + CADAR FITTED ------RM188.80
COVER COMFORTER + BEDSKIRT-------RM269.90
COVER COMF + QUILT SKIRT N BUTTON -------RM300.00


KING

COVER COMF + CADAR FITTED-----------RM200.00



SET KANDUNGAN

2 SRG BANTAL
1 SRG BANTAL PELUK
1 CADAR FITTED
1 COVER COMF BERZIP TANPA FILLER



ALSO AVAILBALE UNTUK 4 DESIGN BUNGA DI BAWAH

CTH:











[img]http://img387.imageshack.us/img387/6408/dwitoneac9286ed2.jpg[/img




p/s: SILA SMS CHAH YA 0162983895 UNTUK TINDAK BALAS SEGERA DR CHAH TQ

Quote:
1.unnamed>>>untuk cadar 4 srg bantal boleh rujuk page 2 harga spt tertera
2.ct: szz_78@yahoo.com.my >>>kchah dah send kat email..cadar tu kodnya Ac6057 masih ada lagi total including postage RM215.00
3.To~nna7510@yahoo.com.my : salam kak chah takde terima email dr akak tapi takpe kalau akak ada pertanyaan bleh sms chah ya 0162983895..tq
4.lyn nazlynrosli@gmail.com >>> hi lyn, tq kunjungi fp saya.. saya takde kedai hanya berniaga secara online..jika ada yg berminat ngan cadar bgtaulah saya ya..tru email pun bleh materialnya 100% cotton tekstur kain yg padat tidak akan berbulu or berbiji bila di basuh


Friday, 5-Oct-2007 04:31 Email | Share | | Bookmark

 
QUEEN FITTED (4 SARUNG BANTAL)


SET KANDUNGAN

2 SARUNG BANTAL OXFORD
2 SARUNG BANTAL A/B DESIGN
1 SARUNG BANTAL PELUK
1 CADAR FITTED


HARGA RM99.90
















Thursday, 20-Sep-2007 02:38 Email | Share | | Bookmark

SKIRTING 100% COTTON ADA DI JUAL DI SINI

QUEEN SIZE

RM69.9O ONLY









Quote:
juliana: skirting king ada tapi bukan jenis ropol tapi jenis boxpleat harga nanti di cek ya..nanti saya hantar tru email


Tuesday, 11-Sep-2007 11:22 Email | Share | | Bookmark

JOM BELI CADAR 100% COTTON...
CANTIK N BERKUALITI TAK PERCAYA BACALAH
TESTIMONI DR PELANGGAN SETIA CHAH



*************************************************************

TESTIMONI DR PELANGGAN SETIA

duyung"]HARI NIE AKAK DAH TERIMA 2 CADAR TU CHAH...VERY THE MARVELLOUS..... ESP THE PILLOW COVER ..CANTIK BANGET....YANG BIRU PUN TAK KURANG LAWANYER, PENDEK KATA PUAS HATI...... JANGAN LUPA 3 CADAR ANAK ANAK AKAK NGAN CADAR CEKELAT TU YAA........ BANYAK DAH BELI NGAN CHAH NIE , LEBIH 10 KOT.....[/quote]

[quote="adyela"]chah cadar2 tu sy dh terima pg smlm.fulamakkkk cantikkkkkk gilerrr.. jenis kain pun lembut n sejuk, kelas gituu kekeke .nt nk order lagikkkkkkkkkkkkkkk :twisted:[/quote]

[quote="Aquarius"]Chah..saya dah dapat cadar tu semalam tepat pukul 4:10..terima kasih yer..cantik la cadar tu.. [/quote]

[quote="izam81"]
ok kak! time kasih bebanyak sbb melayan kerenah saya memilih cadar selama ini..... cian akak tolong sama2 pening....... ape2 pun service akak mmg best! memang da bomd! muahahahaha... [/quote]

[quote="Syasha"]english ruffles set yang syasha beli tu cantekkkkk... lembutt lagi. malam ni tidur mesti nyenyak. syasha beli yer aishah..timakacih [/quote]

[quote="syazna"]kak chah..
dah sekian lama baru bleh post msg kat sini..
terima kasih byk2.syazna dah dpt cadar2 tu on 1st june.
cantikkkkkk sgt...lepas cuci terus pasang kat katil...keh keh keh ....
terima kasih byk2 ye kak chah..[/quote]

[quote="wanieibrahim"]chah cadar dah sampai....kawan wanie belum bukak sampul lagi..terima kasih chah insyaallah ada rezeki bershopping lagi di sini..

tq banyak2 ekk....nanti saya rekemen pada kawan2 yang lainnn ekk...
[/quote]

[quote="azfina"]chah, nk bgtau yg parcel sya dh smpi ptg td...sya beli yer , cantik sangat mmg puas hati [/quote]

[quote="zafirah"]Hi,

Kak chah, kak cah ape kaboo..kak cah nak tau tak, sejak pakai cadar yg ira beli ngan kak chah nie..
perghh rase bestnyer tdoo.Cotton la katekan..sejuk jerkk..
Kak Chah, Mase tue saya ade pegi Kedai Kat klang, jual cadar n kain2..
Mak oii mahalll..beza harga 40-60 ngan kak chah nyer barang...
Nasib jumpa kak chah nyer Dulu..skang ni Ira ngah promote kat kawan2..ehehe.
nnti ira info kat kak chah kalo ade kawan2 nak bli..[/quote]

[quote="Aini76"]Chah .. sarung bantal tu Aini dah dapat...
Cantik & matching dgn english style tu...
Terima Kasih..
Saya beli yer [/quote]

[quote="saveme_zero"]chah....suka sgt cadar tu...lawaaaaaaa...
hubby pun kata lawa...kuikuikui
[/quote]

[quote="saveme_zero"]kain dia sejokkkk....hehehe
mmg puas hati beli...berbaloi
[/quote]

[quote="mama faris"]chah,aku lah pembeli setia ko,he he sbb cadar ko paling best n berkualiti[/quote]

[quote="izam81"]kak chah...

thanks hantar cadar semalam... dpt gak jumpe akak face to face.... selalu online jeee...he he he...

cadar tu mmg best kak, tebal and sejukkkk jeee... best la tidooo... he he he [/quote]

[quote="ogy_dca"]chah cantik le...kalau ada gambar leh tempek...tp bilik tak cantik yg cantiknya cadar je...kain pun elok...tebal..sejuk....lenkali adab udget leh sambar lagi...[/quote]

[quote="Maswani"]MARI MARI JOINT KUTTTUUUUU !!! kalo tak nanti nyesal wooo....lebih2 lagi nak raya nie kaaann....

Dun worry....kak chah punya cadar berkualiti, wanie dah penah beli tu yg nak beli lagi dan lagi ngan kak chah...kehkehekeheh
[/quote]

[quote="zetiharnani"]'Saya telah membeli cadar di Aishah Collection sebulan yg lalu. Saya begitu tertarik dengan fabrik cadar ini.Sangat lembut dan sejuk,senang utk dibasuh.Selain itu, warnanya mmg memikat hati dan byk pilihan. Terima kasih Aishah Collection,tidur saya tidak lagi terganggu dgn kepanasan setelah saya gunakan cadar ini.Saya rasa tak sia2 saya membelinya.'~Puan Zeti,Taiping,Perak.[/quote]

[quote="linadimaya"]

kepada bakal customer yg masih skodeng2 cadar2 kat kedai chah ni, saya bukan nak kata apa laa....saya beli cadar kat kedai ni jek sbb dah tgk ngan mata kepala sendiri akan kualitinye....sedap tidor & yang penting..hehehehhee..malu nak cakap....tak susah nak kemas balik (org tak rajin cam saya ni mmg sesuai le beli cadar & comforter camni... ) lagi satu, hiasan bilik saya ialah victorian style, so borong cadar yg ala2 english kat sini..mmg kena...huhuhuhuhu....tak yah susah2 carik cadar memahal...beli kat sini jek.... [/quote]

[quote="Aquarius"]tak tahan masuk kedai chah ni!!!! makin mengancam le design terbaru chah , yg cadar aqua dapat dulu mmg puas hati sesangat... hubby aqua pun puji puji kata cadar ni cantik tekstur pun berkualiti mmg berbaloi le aqua beli ngan chah....nanti lepas raya aqua nak sambar lagi tukar tukar corak sure ada yg bertambah cantikkan....any way aqua sukalah design color AC5063 ada rezki nak order lagi ngan chah anyway chah, aqua dah transfer duit kutu smlm kat cash deposit MB check ya[/quote]


[quote="mama faris"]lelong lelong beli beli cadar aisha,anda pasti tak menyesal,cantik,tetarik,memang debom.....bom,chah jgan lupa kasi aku diskaun lebih skit[/quote]

[quote="3pelf"]kak chah...dah rasmi cadar td...cantik bangat...ehhehehe


tq..yer ..sy beli [/quote]

[quote="nid"]chaaaaaaa....tq....susah payah antar ke rumah...walhal dah tengah malam ...VERY GOOD SERVICE...

cadar tu mmg ADA UMPPHHHH....cantik di screen dan secara live...kain pun lembut...cuma dapat pegang...rasa...pakai betul kat katil toklih lagi....pindah bulan 12 insya Allah....lagipun katil pun tak dak... :oops: :roll: eheh...

kalau ada cantik lagi...kata bulan sembilan masukkan...kena rembat lagi ni...

thanx alot...
[/quote]
[quote="Maswani"]waahh kak chah lawa ler cadar tu....tapi tak dapat amik gambar lagi...camera abis bateri hubby bawak balik kpg tu hari abis dia lenjan amik gambo...hehehe tunggu yer..

dah makan kepok?? heheh
[/quote]

[quote="nid"]cha...tak de hal lah...

tapi....mmg quality kain best.... ... hubby pun nampaknya suka..itu yg lagi best tu...
[/quote]


[quote="meera"]chah....thanks very² much......cadar meera dah selamat sampai my friend semua pakat tengok. :shock: :shock: ....pas tu meera siap promo chah lagi .......ok sangat....puas hati ngan servis chah....keep it up...!!! i like...[/quote]

[quote="kelekatu wrote:
Kak Chah...

lupe nak ckp, cadar yg pepel ac6062 tu mmg cantik..kainnye pon lembut. bila dah ada cadar lawo nie, rasa cam hari-hari nak tukor cadar..keh keh keh..


setiap hari ada penambahan ya insyaallah


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net